Beeld en Taal is geëvalueerd! De cocon is ontpopt tot een vlinder! De afdeling op de Rietveld Academie waar je eerst alleen maar Nederlands kon praten is gegroeid naar iets dat niet meer alleen in het Nederlands hoeft. Het is meer dan dat. Het is nu een richting waar IEDEREEN op de Rietveld voor kan kiezen. Iedereen is welkom en de afdeling is geen Hollands eilandje meer.

Om dat naar buiten te brengen hebben we 29 oktober iedereen uitgenodigd om dat met ons te vieren. In het glazen paviljoen van de Rietveld legden we het zand neer dat zich gedurende de avond steeds verder verspreidde door de ruimte, er waren planten om aan te geven dat we aan het groeien zijn en ik heb ervoor gezorgd dat alles soepel verliep. Ik heb taken uitgedeeld, een band opgetrommeld, dingen laten gebeuren. Iets dat nieuw voor mij was maar uiteindelijk zeker geslaagd!

Klik hier voor het Facebook evenement!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.