Deze zomer zal ik samen met andere kunstenaars onderdeel zijn van het BoskLab in Leeuwarden. Een onderdeel van Arcadia, een 100 daags evenement met kunst en cultuur en theater en vele activiteiten.

Ik zal mij vanaf zondag 8 mei tot en met 15 mei vestigen in het weeshuisschooltje van het Natuurmuseum in Leeuwarden. Elke dag ben je vanaf 13 uur tot 17 uur welkom om naar binnen te komen en te zien hoe ik bezig is met een serie schilderijen en tekeningen waar ik de connectie verbeeld tussen mens en natuur. Als inspiratie zal ik brieven gebruiken die jij kan schrijven aan de bomen van Leeuwarden! Wat wil jij weten van een boom? Wat zou je willen vertellen aan een boom en niet aan een mens? Wat gebeurt er als je zo stil en lang op een plek blijft als een boom? Wat schuilt er in de gedachtes die je aan de bomen richt? Ik zal het verwerken in mijn poëtische en verhalende tekeningen en schilderijen. Hoe je bedankt wordt zal je ontdekken als je langs komt!
Check last-minute updates op mijn Instagram: @vliegendeveren 
Ik kijk uit naar je komst en als je eerder of later wilt langs komen kan je altijd even bellen naar 0637456111!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *